جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

سخنگوی دولت: رکورد ۴۴ ساله مبادلات خارجی سال گذشته شکسته شد

بهادری جهرمی گفت: با دستیابی به عدد ۱۱۲ میلیارد دلار مبادلات با کشورهای خارجی، رکورد ۴۴ ساله این حوزه در سال ۱۴۰۱ شکسته شد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۶ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی بعد از ظهر سه‌شنبه در رویداد توانمندسازی دستیاران استانداران دولت سیزدهم در امر مردمی‌سازی به تشریح جایگاه مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت افزود: برای پیشبرد حکومت اسلامی تنها دو عنصر لازم است و آن نصر خدا و حمایت مومنان است. کسی که فکر کند حکومت اسلامی بیگانه یا جدای از مردم است، درست حکومت اسلامی را فهم نکرده است.

وی گفت این اسلام است که شرایط حاکمیت واقعی مردم را محقق می‌کند و حکومت‌های غربی که در این زمینه مدعی هستند، امروز توسط اندیشمندان خودشان با اصطلاحاتی مانند «حکومت احزاب» یا «حکومت قضات»، مورد چالش قرار می‌گیرند.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: ما که اکنون با اعتماد مردم در این دوره مسئولیت را بر عهده داریم، نقش و جایگاه مردم در جمهوری اسلامی را در تمام کارهای‌مان مدنظر قرار دهیم و از حضور بین مردم فاصله نگیریم.

وی با تأکید بر جایگاه مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: در پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران که در اصل ۲ قانون اساسی تشریح شده، علاوه بر پنج اصل توحید، نبوت، معاد، عدل و امامت، اصل «کرامت و ارزش والای انسان و آزادی توأم با مسئولیت او در برابر خدا» نیز به عنوان یک اصل ششم مطرح شده است. همان‌طور که گفته شد، قانون اساسی ما آزادی توأم با مسئولیت مردم را به عنوان یکی از پایه‌های خود پذیرفته است.

سخنگوی دولت در این نشست با تأکید بر رویکرد مردمی دولت سیزدهم تأکید کرد: دوگانه‌ای که عده‌ای از مردم و حاکمیت در کشورمان می‌سازند از اساس مشکل دارد زیرا حاکمان نیز بخشی از مردم هستند که مدتی عهده‌دار مسئولیتی شده‌اند. دستیاران مردمی‌سازی دولت وظیفه دارند این مفاهیم را در بین مردم و حاکمان تشریح و ترویج کنند.

نقش دستیاران مردمی سازی دولت را در حکمرانی مردمی دولت سیزدهم برجسته است

بهادری جهرمی نقش دستیاران مردمی سازی دولت را در حکمرانی مردمی دولت سیزدهم برجسته و مهم ارزیابی کرد و افزود: دستیاران مردمی سازی حلقه وصل و میانی دولت و مردم را بر عهده دارند و باید بتوانند از یکسو صدای مردم و مشکلات جامعه را به دولت منتقل سازند و از سوی دیگر چالش ها و توفیقات دولت را برای مردم تبیین سازند.

سخنگوی دولت شناسایی و اتصال ظرفیت‌های مردمی به دستگاه های اجرایی در حوزه های مختلف را مأموریت دیگر دستیاران مردمی سازی عنوان کرد و گفت: هرجا یک فرد یا گروه مردمی دارای ظرفیت و توانایی برجسته برای حل مشکلات استان یا کشور پیدا کردید باید سراغ آن بروید و فارغ از سلیقه سیاسی یا فکری شان به دستگاه ذیربط متصل نمایید تا از ظرفیت‌های آنها برای تحقق ایران قوی استفاده شود.

بهادری جهرمی در ادامه با تشریح وضعیت کشور در حوزه‌های معیشتی و اقتصادی، سیاست خارجی، مدیریت کرونا و … در زمان شروع به کار دولت سیزدهم، به تشریح اقدامات دولت سیزدهم در نزدیک به دو سال اخیر برای بهبود این شرایط پرداخت.

سخنگوی دولت با اشاره به شکسته شدن نرخ مبادلات خارجی در سال گذشته گفت: با دستیابی به عدد ۱۱۲ میلیارد دلار مبادلات با کشورهای خارجی، رکورد ۴۴ ساله این حوزه در سال ۱۴۰۱ شکسته شد؛ اکثر این مبلغ توسط بخش‌های مردمی انجام شده که نقش دولت در آن‌ها حمایت‌گری و تسهیل‌گری بوده است.

وی ادامه داد: شکستن این رکورد درحالی بود که ما علاوه بر تحریم‌های ظالمانه آمریکا و هم‌پیمانان‌اش، در نیمی از سال گذشته آشوب‌های خیابانی داشتیم که موجب ناامنی در اقتصاد و آسیب به سرمایه‌گذاری خارجی شد.

رویداد توانمندسازی دستیاران استانداران در امر مردمی‌سازی دولت از روز گذشته (دوشنبه) در تهران درحال برگزاری است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار